Select Page

Uvod v Govorniško Magijo

97,00

Uvod v Govorniško magijo je online program, ki vključuje teorijo in prakso in vam lahko zelo pomaga pri nadgrajevanju vaših veščin nastopanja. Vsebuje 10 kratkih in jedrnatih videov in individualno povratno informacijo za vaš nastop.

Ker verjamem, da je najboljše učenje tisto, kjer se teorija in praksa dopolnjujeta, je tudi tukaj združeno oboje.

V prvem modulu Uvod je pregled vsega, kaj vas v programu čaka,

Drug modul Govorništvo vsebuje tri videe, ki dodobra pojasnijo, kako od ideje do strukturiranega govora.

Tretji modul Magija pa se v šestih videih poglobi v principe, ki so močnejši od besed in imajo največji pozitiven doprinos k odličnosti.

Da pa vam lahko ovrednotim nastop, je pa v programu tudi možnost da naložite svoj 5 min nastop.

Tega vam bom ovrednotil in podal vaše močne točke, kot tudi področja primerna za izboljšavo. Govora bo tudi o besednem, kot tudi nebesednem delu vaše prezentacije Kar najbolj se bom potrudil, da bo povratna informacija dobro izhodišče za nove, boljše nastope.

Opis

Res je škoda, da veliko ljudem strah preprečuje, da bi se izrazili v polni meri. Še bolj je škoda, da ljudje trpijo zaradi strahu, ki je obvladljiv.

Moje poslanstvo je, da vam pomagam živeti vaše. Eden izmed osnovnih korakov pri tem je ta, da se osvobodite primeža strahu in da ga skupaj brcnemo v rit.

Prav zato sem ustvaril ta program. Z njegovo pomočjo lahko naučeno takoj date v prakso in s pomočjo vaj v programu izboljšate svoj nastop, da bo top!

Zakaj bi se slepili, da boste nekega dne nekaj storili v tej smeri, če pa lahko naredite prvi korak že takoj? Nihče ga ne bo namesto vas, edino vi ste tisti, ki lahko spremenite svoje življenje.

Na poti pa ne boste sami, saj bom vaš zaveznik, ki vam bom pri tem pomagal.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uvod v Govorniško Magijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja